NYTT NORDNORSK EKSPLORER CRUISE REDERI

Invester i Lofoten Lyngen Line AS
Inkluderer også spesielle reise fordeler/billetter for alle medeiere
There is a fjord in your future!
Snakk direkte med Mads Bækkelund på
Telefon 92163985 eller mads@fjordbooking.com
TEGN AKSJER HER: Aksjebok
qr code

Vil du være med på utviklingen av den mest spennende delen av det gryende reiselivet i Nord-Norge, med base i den arktiske hovedstaden Tromsø? Vi reiser til steder der de store cruiseskipene ikke kan gå, med lokal mat, drikke og kultur året rundt. Seil noen timer eller flere dager med verdens minste cruisebåt. Velkommen ombord som medeier og medspiller.

Tanken bak er at korte ekspedisjonscruise, med sterk lokal tilknytning og miljøprofil, er på vei inn. Fra vår base i Tromsø seiler vi med mindre båter med 20-100 passasjerer og et dedikert team til indrefileten i nord: Lofoten, Vesterålen, Senja, Tromsø og Lyngsalpene. Det langsiktige målet er en flåte på 4-5 båter, og vårt eget system hvor vi unngår kommisjoner til apper i Silicon Valley som booking.com og getmyguide.com Systemet jobbes det med nå og målet er 70-80 % bookinger på egne sider, i en integrert google, So Me og booking plattform. På sikt kan vi tenke oss en børs notering og/eller tett samarbeide / sameierskap med et større internasjonalt cruise rederi.

map- Daglig året rundt fra Tromsø 4 timers lunsj og middags cruise med nordlys / midnattssol og badestamp klokken 10:00 og 18:30

- Heldagsturer til Lyngsalpene med ski/kjelke, nordlys, hval, lunsj & middag.

- 2 dagers turer Tromsø Senja Vesterålen Lofoten. Det er også mulig med enkelt billetter mellom enkelt havner og grupper kan settes av og på, på avtalte steder. Vi selger også 1, 2 og 3 ukers kort "på loffen i Nord" hvor du kan "hoppe av og på" og reise så mye du vil med båt og buss.

- Charter & hotellskip når kapasitet.

Vårt skip er lastet med sykler, akebrett og ski, og har en liten scene for stand-up som også tilbyr foredrag.Vi seiler:

tromsomaptromso
Havnnes om vinteren, mot Lyngsalpene

Gjestene vil oppleve det rene, spektakulære landskapet og være nysgjerrige på hvordan vi lever og bor. Selvsagt er nordlyset og midnattssola krydder i den magiske opplevelsen. Norwegian Fjord Explorer Line, som er vårt markedsføringsnavn, tilbyr også andre spennende aktiviteter underveis, og vi planlegger et nytt bookingsystem med https://www.bilberry.no/ der dette integreres, og vi får provisjon på det vi selger av andre tjenester.

Fast kaiplass midt i Tromsø sentrum ved Kystens hus.
Eget team med fast maskinist og bookingkoordinator.

Kaptein Mads Bækkelund www.madsb.net er en del av teamet og kjent fra NRK1 TV-seriene "Oppdrag Sognefjorden" og "Oppdrag Nord-Norge". https://norwegianenergy.com/tv/ og sendes på nasjonal TV i over 20 land. Mads går inn som markedssjef og kaptein. Det er muligheter for at selskapet får egen TV-serie når vi er i gang.

Fartøyene:
MV  Norwegian Fjord Visjon tar 75 passasjerer, har 25 senger, god restaurant og bar. Hun vil pirnært seile på Tromsø - Lofoten og til Lyngsalpene.

MV Norwegian Explorer tar 60 passasjerer, har 20 senger, god restaurant og bar, og badestamp på båtdekket, som også er en god sak for gjestene under nordlyset og i midnattsolen. Her seiler vi året rundt klokken 10:00 og 19:00 fra Tromsø på 4-timers turer med et varmt måltid, polarhistorie og explorer-style.

Her tilbyr vi samtidig overnatting i Tromsø med frokost for gjester som allerede er eller skal på cruise med oss. Med gjennomsnittlig 330 seildager i året og 30 gjester per tur blir det et pent overskudd på 10 mill. + overnatting og servering. Gjennomsnittlig billettpris per passasjer: 990.

For Cruisene til Lyngsalpene er det 9990 for en lang weekend og 1490 for dagstur, 2 dagers Lofoten kommer på 5900 per gjest.

Se budsjetter og tall for begge båtene her: Budsjetter og tall
Begge fartøyene er full kasko forsikret i  http://www.gard.no

shipship

Rutetider:

Tromsø 13:00, Svolvær i Lofoten 11:00 neste dag. Svolvær 13:00 – Tromsø 11:00 neste dag. Mulighet for "stopover" og neste båt tilbake i begge havner og besøk og stopp underveis i andre havner.

Tromsø 07:00 – Nord Lenangen 11:30 – Havnnes 14:00 til 15:00 Nord Lenangen 18:00 Tromsø 22:30.

Tromsø-Tromsø 10.00-14.00 og 19.00-23.00 http://www.fjordbooking.comAKSJEEMISJON I LOFOTEN LYNGEN LINE AS ORGANISASJONS NUMMER
931 754 963  

Selskapets brutto verdi er 21,6 Mill Nok. Med fratrekk for banklån på 6,6 Mill. Nok, vurderer vi netto verdien til å være 15 Mill. Nok. Ved fulltegnet emisjon øker netto verdien med tegnings beløpet 5 Mill. Nok

Det er 30.000 aksjer i Lofoten Lyngen Line AS før emisjonen, og det utstedes inntil 10.000 nye aksjer à 500 Nok, etter emisjonen vil selskapet således ha 40.000 aksjer. Samtlige aksjer gir lik stemmerett på generalforsamling.

Alle aksjer registreres i www.adminflow.no som er synkronisert med www.altinn.no, og medeierne kan sende meldinger om kjøp og salg.

22% skattefradrag på investeringer over 30.000

Det vil bli et aksjonærvalgt styre med styremøter som streames.

Drift vil skje i 100% eide datterselskap.

Kontor: Strandgata 9, 9008 Tromsø. Mads vil lede selskapet inntil teknisk vel organisert operativ leder er på plass.

Svein Eriksen https://www.linkedin.com/in/svein-eriksen-1992066/ går inn som styreformann i selskapet fra 20.04.2024.

Hvordan skal emisjonskapitalen brukes: Formålet med emisjonen er 2-delt. Først og fremst skal selskapet starte opp drift på første båt fra april / mai og dette vil kreve noe ekstra arbeidskapital ifm. rekruttering av mannskap og salgsressurser, webside, bookingløsning mv.

Videre vil noe av kapitalen bli benyttet til klassifisering, oppgradering og klargjøring av båt 2 som blir operativ høsten 2024

MEDEIERFORDELER INKLUDERER:

Aksjer for 50.000 kr gir 1 årlig valgfritt cruise for 1 person.

Aksjer for 100.000 kr gir ID-billetter på alle cruise = svært rimelige billetter for inntil 2 personer når det er ledige plasser.

Det arrangeres medeiertreff ombord 1 gang i året.

Minste tegning 10.000 Nok.

TEGN AKSJER HER: Aksjebok
qr codepic
kormilo
tromso
tromso

SERVICES:
God restaurant og bar med full service (vi er de eneste med denne tjenesten).
Nordlys og midnattssol fra boblebadet på øvre dekk.
Forelesninger og stand-up scene.
Sykler og kanoer.
Åpen bro-politikk. Kom og si hei til kapteinen og få en omvisning på broen samt et raskt innblikk i navigering i polare farvann.
Båten er delvis drevet med biodrivstoff laget av rester fra det lokale bryggeriet.

logo
EnglandNorway